Liffey

A+ A A-

Patrulles especials a Temple Bar contra els brètols

Patrulles especials a Temple Bar contra els brètols La Temple Bar Square al barri homònim / Foto: Liffey

Un dels barris més turístics de la capital irlandesa és Temple Bar (Dublin 2), que és conegut pels pubs i pels problemes que generen els joves que hi van a cercar brega, alguns perquè van beguts i d'altres perquè no tenen res més a fer. Per tal d'acabar amb els incidents que es repeteixen a la zona, sobretot durant el cap de setmana, la Garda hi destinarà una patrulla especialitzada en ordre públic.

L'objectiu de la patrulla serà d'evitar aquests incidents i tindrà una actitud preventiva, amb un èmfasi especial en els menors que beguin alcohol i els que ho facin en llocs públics. Segons el regidor municipal Mannix Flynn, grups de joves de fins a vuitanta membres es reuneixen a les places consumint alcohol i substàncies estupefaents, fet que impedeix a d'altres persones de gaudir de la zona, a banda de crear problemes de civisme.

Aquesta patrulla, que es farà ben visible a fi d'augmentar el factor dissuasiu, ha estat una llarga reivindicació de veïns i comerciants de Temple Bar que s'ha forjat després de diverses trobades amb la Garda i les autoritats locals.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/mcN2

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.