Liffey

A+ A A-

Festa de Cap d’Any sense alcohol al cor de Temple Bar

Festa de Cap d’Any sense alcohol al cor de Temple Bar Una sessió del Funky Seomra / Foto: Funky Seomra via FB

Sembla una broma però no ho és i qui vulgui sortir de festa la Nit de Cap d'Any sense beure ni una gota d'alcohol tindrà l'opció d'anar a la Funky Seomra (“seomra” vol dir cambra en gaèlic), amb l'agreujant que l'esdeveniment tindrà lloc al cor de Temple Bar (Dublin 2), la popularíssima zona de pubs de la capital irlandesa on l'alcohol, principalment cervesa, brolla a mansalva per tal de satisfer la demanda dels assedegats turistes que omplen a vessar els locals qualsevol dia de la setmana.

La Funky Seomra ja fa set anys que funciona i té l'objectiu de promocionar el sortir de festa i divertir-se durant el cap de setmana sense haver de recórrer a l'alcohol. Per a la propera Nit de Cap d'Any la cita serà al Filmbase, de nou del vespre fins a dos quarts de tres de la matinada. Hi haurà dues pistes de ball, tres DJs, servei de massatge, zona chill out i barres amb begudes com cafè, te o sucs. Les entrades costen 15 euros a la taquilla o 12 si es compren per avançat AQUÍ.

David Mooney, l'organitzador, assegura que reben molts missatges de gent que hi va i que queda sorpresa que sigui possible passar-s'ho bé sense l'ajuda de l'alcohol. La idea de muntar aquest tipus de festa, que ja ha aplegat unes 37.000 persones en els seus set anys de vida, va sorgir quan Mooney va perdre l'interès per la beguda però no per sortir de festa.

Font: The Journal.ie

URL curta: ow.ly/VSBIH

Foto original

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.