Liffey

A+ A A-

101 km sense lavabo a l’Autopista de l’Atlàntic

101 km sense lavabo a l’Autopista de l’Atlàntic Un lavabo públic / Foto: Liffey

Els automobilistes que vagin per l'Autopista de l'Atlàntic passant pel tram que uneix Tuam (Comtat de Galway) i Shannon (Comtat de Claire) hauran de tenir en compte que en els 101 km que separen aquestes dues poblacions no hi ha cap àrea de servei, per la qual cosa s'haurà de sortir pixat de casa. Només hi ha l'opció de desviar-se uns quants quilòmetres de l'autopista.

La setmana passada es va inaugurar l'esperat tram entre Gort i Tuam però en els nous 57 km no hi ha cap àrea de servei on poder alleujar la pressió de la bufeta, una circumstància que contradiu la normativa europea de proveir zones on els usuaris d'una autopista puguin aparcar, descansar i anar al lavabo. De tota manera, hi ha previst d'obrir una àrea de servei l'any 2020 al sud d'Ennis (Comtat de Clare).

Aquest nou tram, que ha requerit una inversió de 550 milions d'euros, tampoc té cap punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, tot i que aquest tema se solucionarà properament perquè és obligatori per a noves vies de circulació.

Amb tot, sembla que no s'ha tingut gaire cura dels automobilistes però sí de la fauna i és que l'Autopista de l'Atlàntic és la primera de la República que té un punt de pas per a animals salvatges.

Font: The Irish Times

URL curta: bit.ly/2wzSjWj

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.