Liffey

A+ A A-

Votació per a triar un nou gust de les patates Tayto

Votació per a triar un nou gust de les patates Tayto Bosses de patates Tayto / Foto: Liffey

Malgrat que de tota la gamma de patates xips Tayto les de ceba i formatge són, de lluny, les més populars, l'empresa que les produeix ha decidit de dur a terme una votació a fi de saber quin és el gust que la gent voldria per a un nou sabor, del qual es farà una edició limitada a final d'any i que, depenent de la resposta dels consumidors, podria afegir-se als sabors actuals, que són bacó fumat, sal i vinagre, còctel de gambes i formatge i ceba.

De tota manera, tenint en compte que hi ha gent que té uns gustos una mica estranys, la votació només permet de triar una opció entre les quatre propostes que fa Tayto, evitant així que pugui guanyar alguna barreja explosiva, impossible de fer o que sigui fruit d'una broma. Les quatre opcions són: salsa curri, bossa picant, rostit de diumenge i salsitxa.

Tayto és tota una icona del ram a Irlanda, amb parc temàtic inclòs, i una de les marques amb les quals els consumidors irlandesos se senten més identificats; tant és així que qualsevol lot de menjar que s'envia a algun irlandès que visqui fora inclou sempre unes bosses de patates xips d'aquesta marca.

Si vols votar, clica aquí.  Encara queden 25 dies.

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.