Irish Rail recomana una Leap Card a McGregor pare

Irish Rail recomana una Leap Card a McGregor pare La Leap Card recomanada a McGregor pare / Foto: Liffey

Aquest diumenge passat, Tony McGregor, pare del popular practicant de la modalitat de lluita UFC, Conor McGregor, va anar a Dún Laoghaire amb el DART, el tren de rodalia de Dublin. Tenint en compte que el seu fill guanya diners a cabassos, molt probablement no fa servir el transport públic gaire sovint i és per això que no té cap targeta; així doncs, l'home va haver d'anar a la màquina a comprar un bitllet senzill.

Segons va explicar, o denunciar, McGregor pare a Instagram, el bitllet des de Lansdowne Road fins a Dún Laoghaire costava 2,70 euros; fins aquí tot normal. El problema és que algunes màquines, a l'hora de tornar el canvi només “escupen” monedes i després que l'home introduís un bitllet de 20 euros va rebre una eixordadora pluja de peces metàl·liques... clinc, clinc, clinc, clinc, 17,30 euros amb majoria de monedes de 2 euros, a l'estil d'un premi dels grossos en una màquina escurabutxaques.

Algú altre hauria agafat les monedes i se les hauria posat a la butxaca o en un moneder però McGregor pare, que sembla que és igual de presumit que el seu fill, anava abillat amb un vestit Hugo Boss molt ajustat al cos, que s'havia fet fer a mida, i no hi havia prou espai per a tanta quincalla, cosa que li va fer preguntar-se a Instagram, incloent una foto de tota la ferralla, “que com tenien les galtes de donar-li tot aquell canvi”.

Amb tot, com que el clan McGregor té molts seguidors a les xarxes, la història va arribar a Iarnród Éireann, la companyia estatal de ferrocarril que, de la mà d'un dels seus portaveus, ha recomanat a McGregor pare de comprar-se una Leap Card, el passi que serveix per a tot el transport públic, i és que a banda de cabre-li als pantalons Hugo Boss ajustats també li suposaria un estalvi de fins al 31%.

Font: Irish Independent

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt