Bus Éireann vol que l’ós Ted sigui a casa seva per Nadal

Bus Éireann vol que l’ós Ted sigui a casa seva per Nadal L'ós Ted al volant / Foto: Bus Éireann via Twitter

Les oficines d’objectes perduts dels diversos mitjans de transport públic a Irlanda són plenes de coses que els usuaris, voluntàriament o no, es deixen a l’autobús, al tren o al tramvia, probablement fruit de la pressa per no passar-se de parada o estació i baixar al lloc correcte. Segons les companyies, cada dia troben un munt de sorpreses, cosa que fa que s’acumuli un ampli ventall d’objectes de tota mena, com telèfons mòbils, bosses, maletes, material esportiu, instruments musicals i fins i tot alguna dentadura postissa.

I de fa unes quantes setmanes que l’estrella de l’oficina d’objectes perduts de Bus Éireann és el Ted, un ós de peluix força gros que el mes passat va ser vilment abandonat en un autobús que tornava cap a Dublin des del comtat de Meath; per ara, no se n’ha trobat el propietari, però la companyia ha endegat una divertida campanya a les xarxes socials amb un objectiu molt concret: que el Ted sigui a casa seva per Nadal.

De tota manera, a diferència de la resta d’objectes perduts, que romanen acumulant pols i tristament amuntegats en una freda i grisa oficina a l’espera que el seu propietari els reclami, l’ós Ted no ha perdut el temps i s’ho ha passat d’allò més bé fent tota mena d’activitats durant les 24 hores del dia en els diversos departaments de Bus Éireann, fins al punt que la companyia ja el considera un treballador més.

En aquest sentit, l’ós ha participat en reunions de treball, ha rebut formació per a conduir un autobús -gaudint de la magnífica vista a les muntanyes de Wicklow- i ha ajudat els mecànics de la cotxera de Broadstone (Dublin 7), que han reconegut que un parell més de mans -o de potes- els van molt bé. Mentre el propietari no el reclami, a Bus Éireann s’han compromès a tractar-lo com fins ara, tot i que els agradaria que pogués anar-se’n cap a casa i demana a la família del Ted que, si us plau, els enviï un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt