El Mickey Mouse rescatat per l'RNLI davant de Bray

El Mickey Mouse rescatat per l'RNLI davant de Bray Membres de l'RNLI amb el Micky Mouse / Foto: RNLI

El bon temps d'aquest passat cap de setmana va fer que les zones costaneres apleguessin molta gent amb ganes de prendre el sol i de practicar activitats aquàtiques, fet que va posar en alerta màxima els equips de salvament de l'RNLI, una organització sense afany lucratiu formada per voluntaris repartits per diversos punts de la costa i que es finança mitjançant donacions privades.

L'RNLI és coneguda per les seves actuacions d'alt risc que graven en vídeo per tal de conscienciar la gent del perill del mar però la història de diumenge passat davant la costa de Bray (Comtat de Wicklow) va acabar de manera surrealista.

Cap a la tarda el telèfon d'emergències 999 va començar a rebre trucades alertant que es veia alguna cosa a uns 1.000 metres de la costa de Bray sent arrossegada pel vent i el corrent cap als penya-segats de Shanganagh. Com que durant el dia hi havia hagut diverses persones practicant parapent els de l'RNLI de Dún Laoghaire (sud de Dublin) van pensar que podria ser algú que havia tingut dificultats pel vent i hi van enviar una barca de salvament però...

...no, no era una persona sinó un Mickey Mouse en forma de globus inflable, fet que va provocar rialles entre els membres de l'RNLI, que van aprofitar l'ocasió per fer-se fotos amb el personatge de Disney i fer-les córrer per les xarxes socials. Malgrat la falsa alarma, Stephen Byrne, cap d'operacions de l'RNLI a Dún Laoghaire, va afirmar que en cas de dubte sempre s'ha de trucar al servei d'emergència.

URL curta: ves.cat/lz5-

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt