La foca Rosie torna al mar dos mesos i mig després

Els membres de l’Irish Seal Sanctuary (ISS) van alliberar ahir al migdia la Rosie, un cadell de foca grisa que el darrer cap de setmana d'octubre va ser trobada malferida amb una clavícula fracturada a la platja de Lecambey (Comtat de Mayo). Després que durant els dos últims mesos i mig hagi estat recuperant-se a la Reserva Animal del Tayto Park (Comtat de Meath) ahir va tornar al mar d'Irlanda.

L’alliberament va tenir lloc a l’inici de l’escullera est del port de Howth (nord de Dublin) davant d’unes 150 persones que van fer el compte enrere. En un primer moment la Rosie va dubtar una mica perquè no sabia on era però guiada per un dels membres de l’ISS va capbussar-se a l'aigua i durant uns minuts va nedar davant dels assistents saludant i fent tombarelles.

Últimament les foques que viuen a la costa irlandesa han estat notícia per l’aparició de diversos exemplars morts a mans de desconeguts tot i que se sospita que els responsables estan relacionants amb el sector de la pesca atès que alguns pescadors no veuen amb bons ulls que l’alimentació de les foques sigui el peix que els dóna de menjar a ells.

Media

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt