Diari de la Mélodi: segones proves per a l'equip de periodisme

Diari de la Mélodi: segones proves per a l'equip de periodisme L'escola de la Mélodi / Dibuix: Liffey

Dijous 10 de setembre

Benvolgut diari.

Avui quan esmorzava quasi em cau la llet al terra de tan nerviosa com estava. Quan entrava a l'escola m'he trobat a la Sara i hem entrat juntes. M'ha explicat que avui hi hauria una nena nova a la classe. La nena era molt amiga de la Sara des de petita. Quan li he preguntat com es deia, m'ha sobtat que es digués com la meva millor amiga de la Vall d'Aran.

Li he preguntat d'on era i m'ha dit que de la Vall d'Aran. Uauuuu?!?! Potser era ella, la meva amiga Jana. El tema és que en arribar a la classe he vist la Jana. No m'ho podia creure, era ella! Ens hem abraçat amb molta força i la Sara m'ha preguntat si ens coneixíem. Jo li he dit que era la meva millor amiga de la Vall d'Aran. Tenia tantes coses a preguntar-li que no podia esperar!!!!!!

M'ha dit que a l'hora del pati m'ho explicaria tot. Però en el que no he pensat és en les segones  proves de periodisme. Li he hagut de dir que no podia ser, però que si volia es podia apuntar a les proves i a la cua ja m'ho explicaria tot. - Ok! Però són difícils les proves?- m'ha preguntat ella tota interessada.

A l'hora del pati hem corregut tant cap a la biblio que la Sara s'ha descuidat l'entrepà. La Jana m'ha explicat que estava aquí només perquè la seva mare tenia una gran oferta de treball temporal que si tot anava bé es faria indefinida, però ella m'ha dit que no s'esperava de cap manera que jo pogués estar aquí.

Estava tan contenta que se m'ha oblidat que teníem les proves. Quan ja em tocava he entrat a la sala en la qual es feien. Els organitzadors m'han explicat què havia de fer. M'han descrit una situació imaginària: hi ha hagut un festival a l'escola i volen entrevistar l'encarregada de l'organització. Aquesta feina me l'encarreguen a mi. Llavors m'han fet fer-li unes preguntes a una professora que en aquell cas era l'organitzadora. M'han dit que ho havia fet molt bé!!!

Fora de la sala, he esperat la Sara i la Jana. Totes ho hem celebrat ja que ens havia anat molt bé.  Però ara havíem de fer una altra cursa per arribar a classe sense fer tard. En explicar als meus pares que m'havia retrobat amb la Jana han flipat en colors. Ara ja estic al llit i estic a puntet de quedar-me adormida!  Fins demà!!!!!!

URL curta: bit.ly/2p2l8cM

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt