Diari de la Mélodi: últimes proves i berenar

Diari de la Mélodi: últimes proves i berenar La prova del telenotícies

Divendres 11 de setembre

Benvolgut diari,

Avui hem tingut una hora de classe lliure i la Sara, la Jana i jo hem estat parlant per planejar un berenar. Els pares de la Sara i els meus es volien conèixer, i en el cas dels de la Jana, retrobar-se. A l'hora del pati, com ja et pots imaginar, hem corregut fins a la biblio per fer cua, però aquest cop érem de les primeres, ja que ens havíem afanyat per ser l’última prova.

Però no t'imaginaràs qui estava davant nostre... la Mary!!! I com no, s'ha ficat amb nosaltres. Però aquest cop no s'ha ficat amb mi, sinó amb la Jana, fet que encara m'ha semblat pitjor. Li ha dit que per portar aquell horror de vestimenta, que millor no sortís de casa. Però la Jana ha passat d'ella com de les vaques. Ja quasi ens tocava!

La prova era molt divertida. Havíem d'aprendre'ns un guió en 3 minuts i aleshores ens començarien a gravar com si fos un telediari dels del matí. Jo sempre el veig abans d'anar a l'escola per estar informada de les notícies del dia, tot i que certament no entenc tot el que expliquen. A la Sara no li ha anat del tot bé aquesta prova, però ja que les altres li van anar perfectes tenia una gran esperança. La Jana ha sortit tota contenta dient que li havia anat prou bé.

A la tarda, en comentar als pares els plans que teníem per a  berenar, s'ho han pensat una mica però, finalment, han decidit que sí. La cafeteria a la qual hem anat era preciosa. Era molt ... rústica!?! Hem pres un got de llet, unes pastes i unes quantes galetes i els nostres pares han quedat en anar a dinar el dia 19 d'abril a una pizzeria. Guauuuu!! Al final ha sigut tot un èxit!! Ostres, quina hora és?... Que fort, són les 23:00h. Haig d'anar a dormir immediatament! A més, demà serà un nou dia per explicar.

URL curta: bit.ly/2puboIp

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt