Diari de la Mélodi: la sorpresa del cap de setmana

Diari de la Mélodi: la sorpresa del cap de setmana La platja de Cadaqués / Foto: Gabriele Delhey via Wikipedia

Dissabte 12 de setembre

Benvolgut diari, 

Avui els meus pares m'han donat una gran sorpresa. En despertar-me, m'he trobat en un hotel, estirada en una habitació al costat de la Sara i la Jana. Halaaaaaaaa! A on era? Millor dit, on érem? Ràpidament he llevat les meves amigues i quan ens hem vist tancades en una habitació ens hem posat molt nervioses! Hem començat a pensar en on podíem ser i on podien ser els nostres pares.

La Jana ha tingut una gran idea: baixar al rebedor a veure si trobàvem algú. En baixar, li hem preguntat a un home si havia vist sis adults que anaven ben junts. Ell molt amablement ens ha contestat que sí, que havien anat cap a la piscina interior de l'hotel. Nosaltres, sense pensar-nos-ho, hem sortit corrent cap a la piscina.

La Jana ens ha preguntat si havíem sentit si els nostres pares havien dit alguna cosa sobre què teníem previst de fer aquest cap de setmana. Totes, sense cap mena de dubte, hem respost que no en teníem ni idea! Quan hem arribat a la piscina interior i hem entrat...... SORPRESA!!!!!!!! Ens han donat una sorpresa inimaginable, increïble, inigualable... bé, potser exagero una miqueta. Diguem que no ens ho podíem creure!

Els pares ens han explicat que el dia del berenar van estar pensant en un viatge. Els pares de la Sara tenien un viatge per a 9 persones que volien fer amb uns amics, però a aquests amics els havia sorgit un assumpte molt més important. Per això, els van oferir als nostres pares si volien marxar de viatge amb ells en comptes dels seus amics.

El que ens ha sorprès a la Jana, a la Sara i a mi, ha estat que hagin pogut decidir en tan poc temps que marxaven de viatge. I com no ens n'havíem assabentat!? La Jana els ha demanat que ho expliquessin tot des del principi fins al final. És un embolic TOTAL!!!!!!!!

Docs mireu: ahir van estar pensant en el viatge i van tenir tantes ganes de venir que van fer les maletes. També van pactar que seria sorpresa. Aquest matí a les 6 els pares ens han vestit procurant que no ens despertéssim. A les 8 del matí sortia l'avió des de l'aeroport de Dublín fins al de Girona.

I a que no sabeu on som!? SOM A CADAQUÉS! Estem en un hotel vora la platja. Bé, continuo explicant la història; han llogat un cotxe per família i han conduït fins a l'hotel. Eren qüestió de les 10 del matí quan ens han deixat a l'habitació. Han baixat i s'han pres un cafè al restaurant de l'hotel i aleshores li han dit al recepcionista que si preguntàvem per ells ens enviessin a la piscina interior; ha estat qüestió de temps que ens despertéssim i preguntéssim pels pares.

Ha estat un gran pla, i sobretot una gran sorpresa! A l'hora de dinar hem baixat a la platja a un lloc de paella i ens hem assegut els pares en una taula i nosaltres en una altra. El menjar estava boníssim. A la tarda hem visitat el poble i al vespre hem sopat a l'hotel. Ara la Sara i la Jana són aquí observant com escric i tenim tanta son que..... (m'he quedat adormida). Hola som la Jana i la  Sara, la Mélodi s'ha quedat adormida. O sigui, que demà us explicarà més coses. FINS DEMÀ!

URL curta: bit.ly/2qPMWTg

Foto original

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt