Diari de la Mélodi: ens hem perdut! I tornada a Dublin

Diari de la Mélodi: ens hem perdut! I tornada a Dublin La Mélodi torna a Dublin / Foto: Liffey

Dilluns 14 de setembre

Benvolgut diari,

Ahir la minidisco va estar molt, molt xula. Vam ballar, cantar, saltar i jugar. En tornar amb els pares a l'habitació, ens vam quedar adormides de seguida. Ni ens vam posar el pijama! 

Quan ens hem despertat eren les 10:00h i en 30 minuts tancaven el bufet. Així que ens hem vestit i preparat volant, però aquesta vegada els pares ja estaven tots llestos i a punt per baixar a esmorzar. Avui jo m'he agafat uns quants pancakes, un got de llet, un suc de taronja i una torrada amb Nutella. I encara tenia més gana. Però han tancat el bufet i ja no hem pogut agafar res més per menjar.

Després d'esmorzar hem anat a la piscina una estona per petició nostra. No obstant això, la remullada no ens ha durat gaire. Tot i que ja ens ho esperàvem, ens ha costat una mica sortir de la piscina. Però la cosa ha canviat quan ens han dit que sortíem en bici. Doncs sí, com ho sentiu, hem fet una sortida en bici. Hem estat 3 hores fent rodar els pedals fins que... la Sara ha cridat -Estic farta d'anar en bicicleta!- Aleshores ens hem parat.

Estàvem en un poble desconegut, perduts enmig de la Costa Brava. Ens hem posat a buscar un punt d'informació per saber a on érem i a quant estàvem de Cadaqués. Però quan per fi hem trobat el punt d'informació, la informació que ens han donat no ha estat massa bona.

Estàvem a Tamariu, a 3 hores amb bici de Cadaqués!! I havíem de tornar les bicicletes al lloc on les havíem llogat en 1 hora! Tot ben calculat per arribar bé a les 6:00h a l'aeroport i tornar els cotxes. 

Eren les 3:00h. La meva mare nerviosa ens ha donat molta canya perquè anéssim ràpides. En 2 hores ja havíem arribat a tornar les bicis, tot i que ens han cobrat més pel retard de la devolució. En arribar, els pares han pujat corrent a agafar maletes i ens han dit que mengéssim de pressa alguna cosa al bufet i que els esperéssim al costat de recepció. Amb moltes presses, hem sortit de l'hotel i hem agafat els cotxes, i òbviament, també els hem tornat més tard del previst, ja que hem trigat 30 minuts més per arribar a l'aeroport.

Anàvem amb molt retard, i hem facturat i arribat derrapant a l'avió. Ara ja hi som i fa una hora que volem, no gaire més. Però tinc molta son i vull dormir. Adéu, demà us faré cinc cèntims sobre el meu primer dia d'escola després d'un llarg pont a Catalunya. Ciao!!!!

URL curta: bit.ly/2q93GVZ

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt