Diari de la Mélodi: integrants de l'equip de Periodisme

Diari de la Mélodi: integrants de l'equip de Periodisme L'escola de la Mélodi / Dibuix: Liffey

Dimarts, 15 de setembre

Benvolgut diari,

Ahir quan vam arribar a l'aeroport, vam quedar que arribaríem molt d'hora a l'escola. Us preguntareu per què, doncs fàcil, per poder jugar al pati abans d'entrar a l'escola. Hem jugat a fet i amagat. Passats uns minuts, han arribat uns quants nens de la classe i hem estat jugant fins a les 9 menys 5. I és que quan ha sonat el timbre, tots hem marxat volant cap a la classe.

A primera hora, com cada dimarts, hem tingut francès, però com sempre, la classe ha estat molt avorrida. Després, ha tocat anglès. Estàvem tan tranquils fent la classe quan, de sobte... ha arribat la directora de l'equip de periodisme, i a que ni us espereu què ha vingut a dir!? Doncs ens ha comunicat la gent que entrava a l'equip de periodisme.

ADVERTÈNCIA: Pot haver-hi Info que no us agradarà.

Les persones de la classe que havien estat admeses a l'equip eren: la Sara, la Jana, la Mary (una gran decepció) i una servidora!

També ens han dit que havíem d'anar a la biblio a l'hora del pati per repartir les seccions del diari i per decidir qui s'encarregaria dels telediaris dels matins. La Jana, la Sara i jo, òbviament que ho hem celebrat, però silenciosament perquè la nostra professora d'anglès és molt tiquismiquis amb el silenci a l'hora de classe i no ho hagués entès (de veritat, jo no entenc aquesta gent, són tan rarets :-) ).

Per suposat que a l'hora del pati hem anat corrent a la biblio, i ens hem quedat petant la xerrada fins que la directora de l'equip de periodisme ha aparegut “del no-res” i ha demanat silenci. Ha començat presentant-se, es deia Shauna. Després ens ha repartit les feines del diari: la Mary i en Max, la secció de moda; l'Àngela i en Jon, la secció d'esports; la Sara, la Jana i jo (havíem pregat per anar plegades) les notícies setmanals i, per últim, a la Jèssica li ha assignat la secció de passatemps i acudits.

Entre tots, ens dedicaríem a fer el telediari matinal, cada dia dues persones, i en el cas de la Jana, la Sara i jo, tres. Ha estat un dia molt xulo i sorprenent tant per a mi com per a les meves amigues, però els que després no s'ho podien ni creure han estat els pares.

Estimat diari, com sempre a aquestes hores, tinc molta son i demà he tornat a quedar amb les meves amigues ben d'hora. Així que demà continuaré explicant-te la meva vida! Adéu!!!

URL curta: bit.ly/2sk1yY2

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt