Diari de la Mélodi: engega l'equip de periodisme

Diari de la Mélodi: engega l'equip de periodisme La biblioteca de l'escola / Foto: Liffey

Dimecres, 16 de setembre

Benvolgut diari,

Avui, com us vaig explicar ahir, hem quedat d'hora al matí per jugar al pati. Ha arribat molta més gent de la classe que ahir i hem estat jugant a ”polis i lladres”.

A l'última hora abans del pati, ha arribat la Shauna, la directora de l'equip de periodisme, i com sempre, ha aparegut enmig d'una classe. Però aquest cop ens ha salvat la vida. Ha aparegut a la classe de francès, però ha estat una de les classes més avorrides... i mira que això ja és dir!

Doncs mireu, la informació que ens portava avui ha estat... (repic de tambors).

Les meves amigues i jo hem sortit volant de la classe tan alegres que la Sara ha ensopegat amb una cadira. En arribar a la biblio, ens ha explicat que avui ja havíem de començar a escriure coses a les nostres seccions per demà imprimir el diari i poder-lo repartir.

En quant el telediari matinal ens ha dit que demà ja començàvem la Sara, la Jana i jo. Així que havíem d'estar allà a les 8 del matí per gravar i donar-lo a les 9. També ens ha donat idees per escriure a les seccions i com li havíem de fer arribar.

Tornant cap a la classe les meves amigues i jo hem pensat què escriuríem a la nostra secció. Llavors ha estat quan la Jana ha tingut una idea: li preguntaríem a la nostra tutora coses que passarien aquesta setmana. 

LA LLISTA DE COSES:

- Festa de principi de curs (divendres tarda)

- Cursa solidària (dissabte tarda)

Eren poques coses però ja podíem escriure la secció d'avui... per la propera, hauríem d'anar pensant en alguna cosa més!

Aaaaaraaaaa, tinc molta son i vaig a dormir. 

Adéuuuuu! Continuaré explicant-vos la meva vida!

P.D. Ja hem enviat la secció de demà. Ciaooo!

URL curta: bit.ly/2qUQSiv

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt