Diari de la Mélodi: el dia de la primera gravació

Diari de la Mélodi: el dia de la primera gravació Inici de l'emissió del telenotícies / Foto: Liffey

Dijous, 17 de setembre

Benvolgut diari,

Avui, ben d'hora, la mare de la Sara els ha enviat un whatsapp als nostres pares dient que quedàvem al parc a les 7h30 del matí per anar tots junts a l'escola i és que avui teníem la primera gravació.

La mare, quan m'ha llevat, m'ha portat una altra sorpresa! La Jana celebra la seva festa d'aniversari el dissabte a la tarda ja que el seu aniversari és el dilluns (com se m'ha pogut oblidar?!). 

Serà una Festa de Pijames, a la qual només ha convidat la Sara i a mi. Hi aniríem després de la cursa solidària de l'escola. La mare m'ha preguntat si hi volia anar, i jo què creieu que he contestat? QUE SÍ!!! Tota excitada he anat corrent cap a la cuina a explicar-li la notícia al pare. Però, sabeu què?  Ell ja ho sabia! Jooooolinnnnn! Així que ja aprofitant he esmorzat volant per arribar al parc el més ràpid possible. 

La Sara i la Jana tot contentes estaven jugant als gronxadors i jo, naturalment, m'hi he afegit encantada mentre els pares parlaven 5 minuts sobre la festa i coses seves. En arribar a l'escola eren les 7h45 i tot estava desèrtic. Hem anat corrent a la biblio on hi ha una sala per gravar el telediari matinal. Tot ha anat perfecte i han deixat que els pares es quedessin. Quan ha començat l'horari escolar, el telediari s'ha retransmès a les aules. La profe ens ha felicitat pel bon treball que hem fet. 

Tot ha anat genial i a l'última classe ens han recordat la festa de demà. Ens han recordat que havíem de venir molt ben vestits i que l'escola acabava a les 3 de la tarda en comptes de les 5. Havíem d'estar allà a les 8 de la tarda, a la sala d'actes.

Evidentment, hem estat parlant tot el dia de la festa de la Jana. Diari tu mai tens son?, perquè jo... sí. Vull dormir. Et deixo per avui, però no et creguis que t'abandonaré. No, no i no! Demà t'explicaré com ens haurà anat la festa de principi de curs. Muaaa! Ciaooo!

URL curta: bit.ly/2tjMZo4

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 14 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt