Diari de la Mélodi: la festa de principi de curs

Diari de la Mélodi: la festa de principi de curs La bola de la minidisco / Foto: Wikipedia

Divendres, 18 de setembre

Benvolgut diari, 

Avui estava ben cansada al matí i, ja que no ens tocava gravar el telediari he pogut dormir una estoneta més. Aquesta nit era de les meves preferides del curs, o almenys així era a la meva antiga escola. La qüestió és que jo volia estar ben descansada per la festa i durant tot el dia he intentat de no fer gaires esforços. Però és clar, aquest propòsit no m'ha impedit parlar tot el dia amb les meves amigues.

Avui ha vingut la Shauna a recollir-nos. Les meves amigues i jo hem pensat que devia ser per una reunió de l'equip però aquest cop estàvem equivocades.

Només ens ha recollit a nosaltres tres. Per un moment ens hem pensat que ens renyaria o alguna cosa per l'estil, però per segon cop estàvem equivocades. Ens ha demanat si podíem fer fotos i entrevistar a gent de la festa d'aquesta nit. Us preguntareu per què nosaltres, no?! Doncs això mateix li hem preguntat a la Shauna: -Senzillament perquè heu estat tot un èxit amb el vostre article del diari i amb el telediari d'ahir i hem pensat que us ho mereixeu-. Ens ha contestat tota contenta.

A l'hora del pati hem parlat sobre qui portaria una llibreta i un  boli, qui la càmera de fotos i les altres coses, però ens ha sorprès que en tornar a la classe ens trobéssim la Shauna amb tot un carretó ple de càmeres, màquines gravadores i un micro.

Ens ha comentat que tot allò era per escollir el que volguéssim per la nostra missió. Jo li he preguntat que per què necessitàvem un micro, i m'ha respost que era per fer algunes entrevistes que retransmetrien el dilluns al telediari.

Guauuuuu! Quina emoció! En acabar l'escola, els pares ens han deixat anar una estoneta al parc, i nosaltres hem aprofitat per repartir-nos la feina. La Jana que és una crac fent fotos, portaria la càmera per gravar i fer fotos, la Sara portaria la màquina gravadora per poder gravar algunes entrevistes i poder-les redactar el dilluns en la nostra secció setmanal i, per últim, jo portaria el micro.

Hem quedat allà a les 7h30 per poder anar a buscar l'equip. Ja eren les 8h00 quan ha començat la festa i nosaltres hem començat la nostra missió.

Hi ha hagut minidisco, un sopar, un concert al qual ha vingut una banda de pop... s'ha de dir que ha estat molt divertit tot, i la nostra missió ha estat tot un èxit. I sabeu què? per fer-li una mica d'enveja a la Mary li hem fet una entrevista, però abans d'això li hem explicat l'espectacular notícia de la nostra missió. I tal com ens esperàvem s'ha posat a cridar de l'enveja, vaja, tot un èxit.

Tothom anava guapíssim, i ha estat una nit fantàstica. Encara ens ha quedat algun moment lliure i hem aprofitat per parlar sobre la festa de la Jana.

Diari, els pares em diuen que me'n vagi a dormir, perquè és molt tard i demà he d'estar a les 10 del matí a l'escola per la cursa solidària. Bona nit diari, si és que dorms, és clar! Perquè jo ja m'estic adormint. Adéuuuuu! Muuuuuuuaaaaa!

URL curta: bit.ly/2tqH1CO

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt