Diari de la Mélodi: la festa pijama de la Jana

Diari de la Mélodi: la festa pijama de la Jana La festa de la Jana / Foto: Aliexpress.com

Dissabte, 19 de setembre

Benvolgut diari,

Avui m'he aixecat a les 8 del matí per poder anar a la cursa solidària. La veritat és que tenia molta son i no gaires ganes d’anar-hi, però ja estava apuntada, igual que la Sara i la Jana, i hi havia d'anar.

Un cop a l'escola he estat jugant una estoneta als gronxadors fins que han arribat les meves amigues. Llavors ha començat la cursa solidària i a menys de la meitat les tres hem abandonat... bé, almenys ens han donat un premi per l'esforç.

Quan hem acabat, hem anat a beure moltíssima aigua i hem descansat.

Una estoneta més tard, la meva mare m'ha donat la maleta per la festa de la Jana, i jo molt excitada l'he agafada.

Els pares de la Jana han vingut a buscar-nos amb el cotxe, i amb un petó i una abraçada ens hem acomiadat dels nostres pares. Per fi marxàvem a la festa més esperada de la setmana.

Quan hem arribat a casa de la Jana, els seus pares ens han dit que anéssim a deixar les maletes a l'habitació de la Jana. Realment era molt, molt bonica. Tota la paret era de color turquesa pastel, els mobles blancs, i tenia una corda de banda a banda de l'habitació, amb banderoles de diferents estampats de color turquesa, blanc i gris claret. També tenia una moqueta blanca i peluda, i una butaca de color turquesa. Tota la casa era preciosa.

La festa ha començat a la 1 del migdia i hem anat a dinar a un italià semblant al Tagliatella. He dinat molt bé, ens hem demanat un plat de pasta, una pizza i un risotto. Tot això per compartir entre nosaltres 3. I després, ens hem agafat unes postres cadascuna.

En tornar hem estat jugant 2 hores a la piscina, tot i que feia una mica de fred, i després hem marxat al cine, a veure CANTA. 

Quan hem arribat a casa la Jana no hem pogut parar de parlar de la pel·li. Hem menjat dolços en comptes de crispetes, així que no estàvem molt plenes i hem pogut berenar i tot. Ah! I a que no saps a qui ens hem trobat al cine, a la Mary. Auhhhhh! Per què és tant plom aquesta nena?! Però vaja, continuaré… hem berenat i en acabar, la mare de la Jana ha portat el pastís, que era preciós, tenia una foto de les 3 juntetes, i floretes de fondant. El pastís era de xocolata, vaja, un brownie.

I després, li hem donat els regals. La Sara li ha regalat una funda per a la tauleta i una llibreta del ”Mr. Wonderful” i jo li he regalat unes ulleres de sol i un banyador. Després hem sortit a fora a jugar a jocs com el fet i amagar. Hem sopat crepes, i hem gaudit d'un programa de tele, semblant a “La Voz”, mentre menjàvem crispetes.

Ara estem al llit i estem parlant, mentre fem i mirem algun Musicalis i això és el que de moment sembla que seguirem fent.

Si et sembla bé, demà et continuaré explicant sobre la festa de la Jana, perquè de moment, ja no et puc explicar gaire més. Adéuuuuu! Muaaaaaa!

URL curta: bit.ly/2sOHZuk

Foto original

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt