Diari de la Mélodi: festa pijama i tirolina al Natur Park

Diari de la Mélodi: festa pijama i tirolina al Natur Park La tirolina del Crazy Natur Park / Foto: Wikipedia

Diumenge, 20  de setembre

Benvolgut diari,

Avui ha continuat la festa de la Jana. En llevar-nos, hem esmorzat cereals, torrades, galetes i una varietat de productes de pastisseria. Han posat com un bufet a la taula del menjador, hi havia sucs de diferents sabors, llet, “tortites” i en un racó estaven tots els plats, gots i bols. Hem esmorzat com autèntiques reines. Després ens hem vestit, pentinat, rentat les dents i ja estàvem llestes per una sorpresa que els pares de la Jana ens tenien preparada. Hem pujat al cotxe i hem agafat una autovia.

No sabíem molt bé on anàvem, però no hem pogut evitar intentar endevinar de què es tractava. En arribar ens han tapat els ulls i ens han portat fins al lloc. Quan ens han tret el mocador dels ulls, el primer que hem vist ha estat una entrada feta de troncs i en un cartell rodó que estava penjat posava un nom. Aquest nom era: CRAZY NATUR PARK! Era un parc de tirolines molt xules.  

Hem entrat i els pares de la Jana ens han portat fins al lloc on començava el circuit. Allà ens han posat els arnesos i ens han explicat que hi havia 3 dificultats de circuits. Hem triat el circuit 2 ja que era al que podíem pujar totes sense cap problema. Ens han explicat com funcionava tot i llavors l'hem començat. Des de fora semblava bastant fàcil. Però quan hi hem pujat, malgrat que ens ho preníem tot de broma, ens hem mort de por!

Al final, el circuit ha estat més fàcil del que ens crèiem al començament. Hem pujat, baixat, i saltat… ens ho hem passat tan bé que de cap manera volíem marxar! Quina sorpresa més xula!

En tornar a casa, hem sortit a jugar, ens hem banyat a la piscina i hem fet un ball amb la cançó de ”Cause I'm a lady”. A les 6 de la tarda ens han vingut a recollir els pares, i ens hem acomiadat totes fins l'endemà. Ara tinc son, i creeeeeec queeee t'hauria de deixar. Seriosament diari, has de descansar, per què no ho fas mai?!? Adéuuuuuuu! Muaaaa!

URL curta: bit.ly/2tn5WaK

Foto original

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt