Diari de la Mélodi: per molts anys un altre cop, Jana!

Diari de la Mélodi: per molts anys un altre cop, Jana! L'escola de la Mélodi / Dibuix: Liffey

Dilluns, 21 de setembre

Benvolgut diari,

Avui, per començar el dia, m'he llevat ben d'hora i he esmorzat molt. Perquè és clar!, avui és el primer dia de la setmana i cal començar-la bé.

Quan hem arribat a l'escola, a l'entrada hem vist que la Jana i la seva mare portaven una caixa rectangular, força pleneta. Li he demanat a la mare si podia anar a saludar la Jana i ella m'ha respost que sí, que ella també venia. Jo li he preguntat a la Jana què era aquesta caixa tan estranya i ella m'ha dit que era un pastís per a celebrar el seu aniversari amb la classe.

Li he preguntat com era i ella me l'ha descrit. El pastís tenia: una base de xocolata, nata, crema i caramel, després tenia tot de fondant per sobre, fent el dibuix en 3D d'un roure i tot de floretes al voltant. Tenia com un sucre glacejat de color verd com si fos la gespa i per últim tenia uns bastons com els escuradents, però més grans i fixats al pastís, i a sobre tenien uns ocells de fondant. Vaja, això és el que m'ha dit.

Hem entrat i ens hem acomiadat de les mares per entrar a l'escola. He acompanyat la Jana a recepció per deixar el pastís i la recepcionista ens ha demanat les coordenades de la classe. Les li hem donat, hem pujat a classe i la Jana li ha explicat a la Sara les notícies. Han començat les classes i a nosaltres ens passaven ben, ben lentes.

A l'hora del pati hem anat a la biblio a buscar a la Shauna, ja que trobàvem que era una mica estrany que no ens hagués vingut a buscar al matí, per això hi hem anat. Ens ha costat una mica trobar-la, però al final l'esforç s'ha agraït. Quan l'hem trobada li hem preguntat per què no havia vingut i ella ens ha contestat: - Doncs noies, no he vingut perquè ja heu après tot el que havíeu d'aprendre. Si necessiteu acabar un article a l'escola, veniu a l'hora del pati a la biblio i jo us puc ajudar. Ah, i  per cert, m'hauríeu d'enviar l'article abans de demà passat.- Ha dit la dona amb to molt amable.

Ai mare quan s'ha referit a l'article. Les tres ens hem mirat amb cares d'ensurt. Així que li hem dit adéu les tres hem tingut la mateixa reacció. Hem sortit corrent cap a l'ordinador i hem obert el compte d'e-mail de la Jana per començar a redactar l'article. Hem pensat què hi havia aquesta setmana i el que ens ha vingut al cap ha estat: l'excursió dels de 3r al zoo de Dublín i l'excursió de 4rt a la fàbrica de la GUINNESS, el que ens ha fet pensar que nosaltres hi anàvem dimecres.

Ens ha quedat un bon principi però avui la Jana ho hauria d'acabar a casa escrivint tot el que havíem pensat. Les classes del migdia i de la tarda m'han passat molt ràpides. A última hora hem fet el pastís, que per cert, era molt més bonic del que jo m'imaginava, que ja és dir.

Hem gaudit molt del pastís, estava boníssim. Avui ha estat un dia divertit, però tan divertit que estic molt cansada. He de dormir. Molt bona nit, diari! Fins demà, ADÉEEEUUUUU!!

URL curta: bit.ly/2uPBu9B

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 13 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt