Tot venut a l’Electric Picnic malgrat que no hi ha cartell

Tot venut a l’Electric Picnic malgrat que no hi ha cartell Concert de Kodaline a l'edició de l'any passat / Foto: Electric Picnic

D’ençà de l’any 2004 que, cada estiu, hordes d’amants de la música –i d’altres coses que es consumeixen en aquesta mena de festivals- enfilen cap a Stradbally (Comtat de Laois) a fi de passar-hi un intens i llarg cap de setmana, de divendres a diumenge, anant a concerts o participant en l’ampli ventall d’activitats que s’hi duen a terme, algunes de les quals per a trobar-se un mateix, més concretament a la zona anomenada Ment & Cos (Mind & Body).

I ahir es van posar a la venda les entrades per a la 17a edició -del quatre al sis de setembre- i van volar en un tres i no res, tot i que, curiosament, encara no s’ha fet públic el cartell amb els grups participants; tanmateix, com que és un festival de cert renom, sempre hi sol haver artistes coneguts o emergents. Pel que fa als preus, anaven de 30 euros fins als 260, depenent de la durada, essent el més car el passi de tres dies amb acampada inclosa.

En total, després de l’ampliació de capacitat, s’hi esperen uns 70.000 assistents, és a dir, les mateixes places que tenia el festival d’estiu més conegut d’Irlanda, l’Oxegen, que se celebrava al comtat de Kildare, més a prop de Dublin, però que no s’ha fet d’ençà del 2013; així doncs, a manca de competència, l’Electric Picnic fa el ple fàcilment. Un altre competidor és el concert a l’Slane Castle (Comtat de Meath), tot i que no és el mateix format perquè només dura un dia, un dissabte.

Amb tot, una de les similituds més vistoses que tenen els dos festivals -Electric Picnic i Oxegen- és que el dilluns, quan s’ha acabat la rauxa, la zona d’acampada es converteix en un abocador de tendes de campanya i de tota mena de parafernàlia de càmping, com taules i cadires plegables, que recorden un lloc devastat per alguna catàstrofe natural o nuclear.

Font: Irish Independent

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt