Diumenges de cinema infantil a la Meeting House Square

Diumenges de cinema infantil a la Meeting House Square Darcy Lonergan (a baix a la dreta) durant la presentació / DCC via Twitter

El Comú de Dublin ha anunciat unes sessions de cinema infantil a la fresca que tindran lloc cada diumenge de setembre a la Meeting House Square de Temple Bar (Dublin 2), una plaça on és força habitual que s’hi facin actes culturals gràcies a la seva polivalència, puix que hi ha un escenari, que a vegades es converteix en pantalla de cinema, a banda de disposar d’uns para-sols que protegeixen els assistents del sol o de la pluja. De fet, és un dels quatre llocs on els Saballuts de Sabadell van fer alguns castells durant la seva visita a Dublin el juny del 2016.

La Meeting House Square, a Temple Bar (Dublin 2) / Foto: Liffey

La iniciativa, anomenada Outdoor Cinema Club, projectarà dos films cada diumenge, un a les dotze del migdia i l’altre a les tres, i tot i que serà de franc, s’haurà de reservar l’entrada mitjançant el portal de venda de tiquets Eventbrite. La primera doble sessió serà el quatre de setembre -amb les entrades ja exhaurides- i la darrera, el vint-i-cinc.  

La cartellera del Cineclub a la Fresca s’ha dissenyat especialment per a nens d’entre 5 i 8 anys i d’entre 8 i 11. Amb relació als films que es projectaran destaquen Buscant en Nemo, Raya i l'últim drac, Clifford the Big Red Dog i The Greatest Showman. També comptarà amb la pel·lícula en gaèlic i la guanyadora de l'IFTA del millor film del 2015, Amhrán na Mara (Cançó de la Mar). I a fi de matar la gana i la set hi haurà venda de menjar i refrigeris a la mateixa plaça, on també desfilaran personatges del cinema amb qui els nens podran fer-se fotos.

Durant l’acte de presentació, la batllessa accidental, Darcy Lonergan, va afirmar que estava molt contenta de fer el llançament de l’Outdoor Cinema Club, que oferirà un programa setmanal amb els films més populars entre la canalla, prometent un dia divertit per a tota la família, a banda de recordar que aquesta nova sèrie d'esdeveniments tornaria la vida a la Meeting House Square, que com molts altres equipaments, ha romàs una mica deserta arran de la pandèmia i de la manca d’activitats culturals. Lonergan també va explicar que aquesta iniciativa s’emmarca en l’objectiu del Comú d’incrementar el nombre d'esdeveniments familiars a la ciutat.

 

Torna a dalt