Minigira d'Ebri Knight amb tres concerts d'alta intensitat

Minigira d'Ebri Knight amb tres concerts d'alta intensitat Els Ebri Knight al dublinès The Bernard Shaw / Foto: Genís Guàrdia

El Botanic Inn de Belfast va ser el quilòmetre zero de la minigira irlandesa dels Ebri Knight, en què han fet tres concerts: a la capital nord-irlandesa, a Dublin i a Maynooth. El grup d’Argentona, amb més de quinze anys a la carretera recorrent pobles, ciutats, festes i festivals, fa una música molt particular, amb una base tradicional celta que passen pel túrmix afegint-hi altres ritmes com el rock, l’ska i el reggae, una combinació explosiva que fa que els seus concerts siguin d’alta intensitat.

Això es va poder comprovar clarament al pub dublinès The Bernard Shaw, que es podria dir que ja ha esdevingut la seu social del Casal Català d’Irlanda. El sextet maresmenc va traslladar l’alta intensitat des de l’escenari cap al públic i és que el gros dels assistents -força heterogeni amb relació a la procèdencia- no va parar de moure’s, sobretot ballant a l’estil ska a un ritme frenètic.

De tota manera, a fi de rebaixar les revolucions, Arnau Aymerich, el cantant de la banda, va tenir el detall de deixar-los descansar una mica i guitarra a la mà, va cantar en to intimista, és a dir, totalment als Antípodes de la resta del concert.

D’altra banda, la visita dels d’Argentona confirma Dublin com a plaça forta en les gires europees de bandes catalanes, puix que de setembre a desembre n’hi haurà hagut tres: Germà Negre al setembre, Ebri Knight a l’octubre i The Tyets al desembre, fet que consolida el renovat Casal Català d’Irlanda, que ha renascut de les seves cendres després de la pandèmia.  

Podeu mirar el vídeo a Liffey TV

Torna a dalt