La desfilada de Sant Patrici aplega milers de persones

La desfilada de Sant Patrici aplega milers de persones La desfilada de Sant Patrici 2013 a O'Connell Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Tot i l’ambient gèlid, amb flocs de neu només una hora abans de l’inici de la rua, ahir, com cada 17 de març, desenes de milers de persones van aplegar-se al llarg dels més de 3 km de recorregut de la Saint Patrick´s Parade pel centre de Dublin. Entre els assistents hi havia de tot però el que més abundava eren els turistes i les famílies amb nens, això sí, tots amb el barret de leprechaun de color verd.

La desfilada va comptar amb la participació de diversos col·lectius però, com sempre, els més aclamats i els que més interès van generar van ser les bandes de música, majoritàriament dels Estats Units però també alguna d’irlandesa i una altra d’Alemanya, que van animar l’ambient gèlid. Durant bona part del temps hi va haver un plugim gairebé inapreciable que va acabar al mateix moment que la desfilada.

Els primers en passar van ser el President Higgins i la seva dona Sabina, Nicky Byrne (cantant de Westlife i marshall de la parade) i l’alcalde de Dublin, Naoise Ó Muirí, que anava en una carrossa d’època acompanyat de la seva família, inclosa la seva filla Caoilfhionn nascuda fa només dues setmanes.

URL curta: ves.cat/dVXx

VÍDEOS

 

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt