A la recerca de 5.000 melenuts amb pinta de llenyataires

A la recerca de 5.000 melenuts amb pinta de llenyataires Reproducció d'una batalla de víkings a Dinamarca / Foto: Wikipedia

Els productors de The Vikings, una sèrie de la que la primera entrega emesa als Estats Units va tenir una audiència de 8,3 milions de teleespectadors, cerquen 5.000 persones que facin d’extra per al segon capítol que es filmarà properament a Irlanda. Els interessats en participar-hi hauran de tenir una forta semblança amb els pobles nòrdics.

Entre d’altres coses hauran de ser hàbils en diferents tasques com la pesca, tallar llenya i remar. Pel que fa al físic s’haurà de tenir cabells de colors naturals complementats amb barbes frondoses i llargues; els dos perfils més valorats seran els que tinguin un cos atlètic i els que tinguin algun membre amputat, atès que els víkings eren molt violents i a banda de morts, sempre hi havia ferides greus.

Els incentius fiscals oferts per Irlanda a les productores cinematogràfiques juntament amb els paisatges de l’illa han fet que s’hi filmin moltes pel·lícules. Fa més d’un any els productors de la darrera entrega d’Astèrix cercaven extres amb pinta de normands i fa uns mesos una productora anglesa cercava gent amb rastes per a una pel·lícula sobre els aldarulls dels anys vuitanta al barri londinenc de Brixton on la majoria de la població és d’origen jamaicà.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/grA-

Foto original

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt