La Pride Parade omple de color el centre de Dublin

La Pride Parade omple de color el centre de Dublin Rua multicolor al centre de Dublin / Foto: Liffey

Com cada any a final de juny i en el marc de les mobilitzacions del col·lectiu LGBT arreu del món, el centre de Dublin va aplegar unes 30.000 persones durant la celebració de la Pride Parade, que enguany celebra el seu 30è aniversari a la capital irlandesa. El recorregut va ser el de sempre, anant de Parnell Square (Dublin 1) fins a Merrion Square (Dublin 2), on hi va haver una festa amb música i espectacles.

Entre els qui van participar a la rua multicolor hi havia els habituals, és a dir, tot tipus d’organitzacions que es dediquen a defensar els drets dels LGBT i alguns partits polítics que, en el cas del Labour, no van ser gaire ben rebuts. A més, enguany hi va haver treballadors de les grans multinacionals d’Internet instal·lades a Irlanda que van sortir de l’armari participant a l'acte amb pancarta o fins i tot vehicle propi; és el cas de Microsoft, Google i Facebook.

URL curta: ves.cat/g3Dv 

VÍDEOS

3 comentaris

 • euroeuropa

  Escrit per euroeuropa

  Dissabte, 17/08/2013

  Me n'alegro molt q la gent passi d la religió catòlica q en realitat ha fet molt d mal, tant a Irlanda con al món dit cristià. Sempre passa q el q + ataca als q son diferent en les seves idees, son els q tenen + x callar i amagar.
  M'agrada el vostre diari i la vostre feina. Gràcies x les noticies d'un país on m'agradaria anar a viure.

  Report
 • Diari Liffey

  Escrit per Diari Liffey

  Dilluns, 01/07/2013

  A Dublin ja fa molt de temps que l'Església Catòlica no hi té cap influència, gairebé que s'han d'amagar arran de tots els escàndols d'abusos sexuals. La religió és més aviat un fet cultural més que no pas espiritual.

  Report
 • euroeuropa

  Escrit per euroeuropa

  Diumenge, 30/06/2013

  Fa gràcia veure q un dels països més catòlics del món mundial, la gent a l'hora de la veritat i de reivindicar els seus drets, es passin la religió per l'entrecuix (mai millor dit).

  Report

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt