Josep Carreras passa pel Late Late Show d’RTÉ

Josep Carreras passa pel Late Late Show d’RTÉ Ryan Tubridy entrevistant Josep Carreras / Foto: pantalla RTÉ

El Late Late Show, el mític programa que des del 1962 omple el vespre del divendres a la televisió pública RTÉ, va tenir com a un dels convidats el tenor Josep Carreras que abans de ser entrevistat per Ryan Tubridy, Tubs pels amics, va interpretar en directe i acompanyat per una orquestra la cançó “Granada”.

Durant la curta però intensa conversa amb Tubridy l'artista català va parlar, en molt bon anglès, de la seva etapa amb els Tres Tenors i va fer especial èmfasi a l’afecte mutu que hi havia entre ell i Pavarotti. Carreras va estar d’acord amb Tubridy que els Tres Tenors havien obert el món de l’òpera a un públic de masses.

També van parlar sobre la leucèmia que va patir a mitjan anys vuitanta i dels moments difícils que va passar però va assegurar que li havia servit per veure la vida d’una altra manera; també va explicar que com a mostra d’agraïment cap a la societat que li havia donat tant de suport va decidir muntar una fundació dedicada a la recerca contra la malaltia.

D’Irlanda va reconèixer haver estat molt influenciat per John McCormack, un dels cantants irlandesos del món de l’òpera més coneguts i que era un dels clàssics del Metropolitan de Nova York, de qui va dir que sabia molt bé el que feia.

Per al futur proper Carreras va explicar que té uns quants concerts per Àsia i al Nadal a Alemanya. També va anunciar que està preparant una òpera nova que tindrà l’estrena a Bilbao. Durant la seva estada a Irlanda farà dos concerts, un a Belfast dimecres passat i l’altre a Dublin demà al Bord Gáis Éireann Theatre.

URL curta: ves.cat/hpzJ

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt