Els zombies envairan Limerick a final de setembre

Un exèrcit de zombis envairan la ciutat de Limerick entre el 29 de setembre i el 2 d’octubre en el marc del primer festival d’aquest tipus que es celebra a Irlanda, si bé fa uns mesos ja hi va haver una trobada de morts vivents a Dublin i s’han posat de moda a molts llocs del món.

Aquest esdeveniment sense afany lucratiu i que rep el nom d’Outbreak, tindrà com a objectiu principal recollir fons per a la Fundació Cliona Ring, organització que ajuda famílies amb nens que pateixen malalties greus no només donant-los suport mèdic sinó també econòmic, emocional i espiritual.

Hi haurà tot tipus d’activitats destinades principalment a famílies com grups d’animació, projecció de pel·lícules, concerts amb bandes de música i DJs i l’acte central tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre amb una desfilada de zombis “arrossegant-se” pels carrers de Limerick. Els participants no s’hauran de preocupar a l’hora d’allotjar-se o d’anar a un restaurant perquè la majoria d’establiments de la ciutat seran zombie friendly.

Font: Irish Times

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt