12 inspectors d’Hisenda aniran al concert de Prince

Segurament hi haurà uns quants treballadors d’Hisenda que aniran al concert de Prince a cantar clàssics com Purple Rain o Kiss però n’hi haurà 12 que aniran per feina, que no vol dir exactament que vagin a lligar. I és que darrerament els Revenue Commissioners es dediquen a controlar tots els grans esdeveniments musicals a la recerca de l’economia submergida, sobretot en el muntatge i desmuntatge d’escenaris.

Amb la crisi econòmica hi ha hagut un increment de transaccions en diner negre i Hisenda ja ha fet aquest tipus de controls en altres certàmens recents com el concert a Slane Castle, Oxegen i properament a l’Electric Picnic. També treuen el nas en els múltiples esdeveniments esportius de l'estiu on hi ha molts pagaments en efectiu.

Pel que fa a l'aspecte musical, a banda dels 12 inspectors d’Hisenda on duty, es preveu que al castell de Malahide hi aniran unes 30.000 persones, moltes de les quals van quedar-se sense l'actuació de Prince el 2008 en cancel·lar-se el concert molts pocs dies abans de la data prevista. Aquest fet va costar-li al cantant de Minneapolis uns 1.7 milions d’euros després de ser denunciat pels promotors MCD.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt