Tot a punt per a una nova edició del festival Oxegen

Com cada estiu, a mitjan juliol es celebra Oxegen, que és considerat com un dels esdeveniments musicals més importants d’Irlanda. Aquest any els grups més destacats que actuaran en els 5 escenaris amb que compta el festival són Coldplay, Beyoncé, The Black Eyed Peas, Bruno Mars i Ke$ha. Tindrà una durada de tres dies, de divendres a diumenge.

L’artista Jessie J va caure de la llista en caure de l’escenari durant uns assajos a Anglaterra i malgrat haver fet algun concert utilitzant crosses, els metges li han aconsellat que reposi. D’aquesta manera evitarà retrobar-se amb el públic irlandès a qui va criticar pel seu alcoholisme després que en un concert organitzat pels estudiants del Trinity College la majoria d’assistents, sobretot noies, tinguessin dificultat per mantenir-se dempeus.

Del 2000 al 2003 se’l va anomenar Witness, la ubicació era l’Hipòdrom de Fairyhouse al comtat de Meath i el patrocinador era Guinness. Des del 2004 se l'anomena Oxegen, se celebra a l’Hipòdrom de Punchestown al comtat de Kildare i el patrocinador és Heineken. Un dels clàssics d’aquest festival és el terra fangós a causa de la pluja però segons la previsió de Met Éireann, tant el dissabte com el diumenge s’espera un temps assolellat.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt