Comença el Catalan Cultural Festival a Dublin

Durant el cap de setmana del 12 al 13 de març se celebrarà a Dublin la primera edició del Catalan Cultural Festival, organitzat per integrants de la comunitat catalana a la capital d’Irlanda i prenent com a base el festival de característiques semblants que ja s’han organitzat anteriorment a Belfast.

Pel dissabte al vespre hi ha programat el concert de la banda berguedana Eskac i Mat, que té un repertori basat en el rock, l’ska i el reggae i amb lletres contestatàries i denunciant el poder establert. Serà al pub Mezz situat a Eustace Street (Temple Bar, Dublin 2) i a banda d’Eskac i Mat hi haurà actuacions de grups irlandesos. Entrada gratuïta fins a les 10pm i més tard 5 euros que aniran destinats a la lluita contra el càncer. Hi haurà rifa de panera amb productes de la terra.

El diumenge serà el torn per a les exhibicions de cultura i gastronomia catalanes, una xerrada sobre independentisme per part de Guillem Colom (estudiant a la universitat gal·lesa de Bangor) i altres convidats irlandesos i el concert dels garrotxins Pere de les Cabres. El lloc serà l’Ireland Institute al número 23 de Pearse Street (Dublin 2) a partir de les 3.30pm. Entrada gratuïta.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt