Una sola targeta servirà per a totes les biblioteques

Una sola targeta servirà per a totes les biblioteques Targeta de les biblioteques del Dublin City Council / Foto: Liffey

Actualment qui vulgui accedir als serveis oferts per les biblioteques públiques ha de tenir una targeta emesa per l'administració local a la qual pertanyi la biblioteca, com el Dublin City Council, però això s'acabarà quan s'implementi un nou sistema de gestió que permetrà d'accedir als serveis de totes les biblioteques d'Irlanda amb una sola targeta.

Segons Alan Kelly, ministre d'Administracions Locals, aquesta mesura aportarà un gran benefici als usuaris de la xarxa de biblioteques atès que augmentarà el nombre de recursos disponibles, tant en paper com digitals. Kelly afirma que un cop implementat el nou sistema, que anirà a càrrec de l'empresa Innovative Interfaces Global Ltd., serà com si tot Irlanda tingués una biblioteca immensa.

Aquesta empresa té la seva seu europea a Dublin i properament doblarà la plantilla, passant dels 25 treballadors actuals als 50. En total ha instal·lat més de 2.400 sistemes de gestió en 9.500 biblioteques repartides per 66 països.

Font: The Journal.ie

URL curta: ves.cat/l-SB

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

 

Torna a dalt