Caixes de regulació dels semàfors convertides en art

Caixes de regulació dels semàfors convertides en art Una caixa pintada a Bolton Street, Dublin 7 / Foto: Liffey

Des de l'estiu passat algunes caixes de regulació de semàfors situades al centre de Dublin han deixat de ser un element fred i sense substància del paisatge urbà per a esdevenir obres d'art atractives a la vista; tot gràcies a la iniciativa conjunta entre l'ajuntament i l'entitat anomenada Dublin Canvas (canvas és la tela d'un quadre), que s'ha dedicat a pintar caixes amb diferents temàtiques.

↓ GALERIA DE FOTOS a sota ↓

Malgrat que algunes han estat malmeses pel vàndals de sempre, amb grafits sense cap tipus de gràcia ni significat, Dublin Canvas no es farà enrere i ja ha demanat als artistes de la ciutat, tant de professionals com d'amateurs, que els enviïn les seves propostes per a la nova remesa de 50 caixes que estendrà aquest art cap a d'altres zones de la capital. Segons Dublin Canvas, més endavant el projecte podria derivar cap a la realització de grans murals.

El disseny serà lliure però a fi d'assegurar-se l'acceptació dels veïns es demana que el tema estigui relacionat amb la zona on estigui situada la caixa de regulació. També s'aconsella de no fer un ús molt extensiu d'un mateix color, com un cel blau ocupant la meitat de l'espai, perquè això incita els amics de l'esprai a posar-hi la seva signatura. La data límit per a presentar les propostes és el 18 d'abril.

Galeria d'imatges

Torna a dalt