La biblioteca mòbil de Kerry no passa la ITV

La biblioteca mòbil de Kerry no passa la ITV Una de les biblioteques mòbils de Kerry / annascaul-village.com

Durant els mesos vinents, els amants de la lectura residents a les zones rurals de Kerry no podran gaudir tan intensament de la seva afecció pels llibres després que una de les dues biblioteques mòbils del comtat hagi quedat fora de servei arran d'un problema mecànic, que és de tal gravetat que no li ha permès de passar la ITV (NCT, National Car Test).

El vehicle, que en els darrers disset anys ha anat amunt i avall recorrent milers de quilòmetres per les carreteres secundàries de Kerry, té uns problemes mecànics amb un cost de reparació que ha fet que la millor opció sigui comprar una nova furgoneta, que ja està en construcció i que s'espera que entri en servei l'abril del 2018.

Així doncs, ara i fins d'aquí a vuit mesos, amb només el 50% de la flota en servei, els noranta-tres punts on les biblioteques mòbils fan parada i fonda cada dues setmanes hauran d'esperar una mica més entre visita i visita, probablement una vegada al mes. De tota manera, a fi de reduir l'impacte a la freqüència del servei, es faran parades més curtes, avisant als usuaris d'aquesta incidència i de l'horari de pas via SMS.

El comtat de Kerry és un dels més lectors d'Irlanda i durant l'any 2016 es van prestar uns 645.000 llibres a les nou biblioteques públiques existents, incloses les dues mòbils.

Font: Irish Examiner

URL curta: bit.ly/2ftWyPI

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt