El dinar dels tramviaires

L’entrada en servei del Luas Cross City ara fa gairebé un any va alterar la pausa del dinar d’alguns tramviaires de la línia verda, que fins llavors sempre començaven la jornada laboral a la cotxera de Sandyford (Dublin 18), deixant el menjar a la nevera de la cantina, i cap al migdia dinaven en mitja hora al mateix lloc. Tanmateix, ara n’hi ha 12 de 67 que, tot i començar a Sandyford, han de fer la pausa a Broombridge (Dublin 15), una zona sense cap establiment comercial, per la qual cosa han de carregar amb el dinar amunt i avall. Transdev, l’empresa que opera el Luas, va demanar l’opinió a la Cort Laboral, que va aconsellar de fer servir bosses refrigerants, però els afectats han votat que aquesta solució no els agrada i ara decidiran si fan vaga. En cas que en fessin, perdrien la prima del 6,5%.

Font: RTÉ

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

 

 

Torna a dalt