Horari reduït
Quan després de dos anys de pandèmia el govern va decidir d'aixecar les restriccions, pubs i restaurants, si més no els que van sobreviure, van respirar alleujats i van començar a mirar el futur amb optimisme, sobretot perquè, com ja s'ha pogut copsar durant les darreres setmanes, el retorn a la normalitat és total i molts establiments són plens a vessar, tant dins com fora, atès que una de les conseqüències de la pandèmia ha estat l'exteriorització, és a dir, que ara hi ha moltes més terrasses. De tota manera, el gremi s'ha trobat amb un problema inesperat: la manca de personal; en aquest sentit, molts dels qui treballaven al sector abans de la pandèmia han canviat de feina o se n'han anat del país, per la qual cosa ara hi ha moltes vacants sense omplir, com queda perfectament il·lustrat amb l'alta quantitat de rètols de "We are hiring" o "Staff wanted" que es poden veure arreu. Així doncs, ja hi ha establiments que han hagut de reduir l'horari, alguns unes hores al dia i altres dies sencers; una altra solució és la d'apel·lar a gent de països estrangers, sobretot els que tenen una taxa d'atur més alta, a venir una temporada a Irlanda, tot i que les dures condicions laborals, tant en horari com en salari, no fan la crida gaire atractiva.