Dublin es consolida com a centre de convencions

Dublin es consolida com a centre de convencions El Convention Centre de Dublin / Foto: Liffey

La capital irlandesa segueix avançant en el seu camí d'esdevenir un important centre de convencions i Fáilte Ireland, ens públic que gestiona tot allò relacionat amb la promoció turística de l'illa, ha anunciat que ha lligat la celebració de quatre trobades internacionals que es calcula que deixaran uns 11 milions d'euros a l'economia de la ciutat.

De les quatre, la que més gent portarà serà la Conferència Mundial del Cafè, amb uns 4.000 delegats, seguida per la de l'ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) amb uns 2.300. Les altres dues, ja a una certa distància i amb menys impacte internacional, són la de l'Associació Internacional de Ponts, Túnels i Autopistes de Peatge amb 800 delegats i la Societat Britànica del Colze i l'Espatlla amb 750.

El volum d'ingressos generat anualment a Irlanda pel turisme de negocis és d'uns 600 milions d'euros i és un dels més ben valorats per Fáilte Ireland, primer perquè cada persona es gasta el doble de diners que un turista tradicional i també perquè l'experiència sol ser molt bona, fent que la persona torni de vacances amb la seva família en el futur.

Font: Newstalk

URL curta: scur.cat/ZG0YJF

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt