400 euros de lloguer per un habitatge a Ballsbridge

400 euros de lloguer per un habitatge a Ballsbridge Casa venuda i en venda / Foto: Liffey

L'excés de demanda respecte a l'oferta ha fet que els lloguers s'hagin disparat durant els darrers mesos però hi ha qui pot viure en una casa de 5 habitacions a Ballsbridge (Dublin 4), un dels barris més exclusius de la capital irlandesa i on hi ha la majoria d'ambaixades, per només 400 euros al mes, factures de llum i gas incloses.

No és que el mercat del lloguer hagi patit una caiguda sense precedents sinó que l'empresa Camelot Property Management lloga de manera temporal tot tipus d'habitatges a un preu molt baix. La funció d'aquesta empresa és de gestionar un inventari d'immobles que, per diversos motius, a preu de mercat no es llogarien però que en cas de romandre buits patirien una degradació accelerada a causa del vandalisme o del fet d'estar tancats.

Per tal de poder llogar un d'aquests habitatges els interessats s'han d’inscriure a l'empresa aportant proves sobre la seva identitat, referències de la feina, un comprovant d'adreça i un extracte bancari. Entre els requisits hi ha no tenir fills ni animals; la part més negativa del tracte és que el preavís per abandonar la casa és de només un mes.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/mcwy

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt