Malgrat el xàfec Irish Water continua sent Hollywood

Malgrat el xàfec Irish Water continua sent Hollywood Aixeta d'Irish Water rajant euros sense parar / Foto: Liffey

Des de la seva creació Irish Water ha estat un serial de polèmics episodis que ha costat un dineral al contribuent, tant en despeses de consultoria com en la implantació de comptadors d'aigua que no serviran de res puix que, arran de la pressió popular, s'ha acabat abolint el rebut de l'aigua. Així doncs, la companyia, que durant l'època en què enviava el rebut a la clientela tenia un escandalós índex de morositat, depèn totalment del pressupost públic.

De tota manera, malgrat la difícil situació financera per la qual passa, sembla que Irish Water torna a ser Hollywood i donant una ullada a algunes de les seves despeses es pot veure que la cultura de pagar bonificacions i exagerats beneficis socials als treballadors torna a ser la norma després que s'aturessin l'any 2014, quan les protestes dels ciutadans contra l'empresa van arribar al seu punt àlgid.

Segons ha pogut saber el Sunday Independent a partir de la Llei de Transparència, Irish Water ha tornat a pagar bonificacions a tots els seus 675 empleats, a una mitjana de 5.000 euros per barba. Altres beneficis socials han estat el pagament d'una assegurança mèdica que costa uns 5.000 euros per a 11 alts executius i un instructor de fitness que ha costat 22.328 euros i les classes del qual eren obligatòries per a tota la plantilla en compliment de la normativa de salut i seguretat laboral.

A la companyia hi ha 32 treballadors que cobren més de 100.000 euros anuals i l'any passat es va comprar un cotxe valorat en 41.998 euros per al director general, Jerry Grant; a 8 executius se'ls paga 10.500 euros anuals per al manteniment del seu cotxe.

Font: Irish Independent 

URL curta: bit.ly/2oU5eBP

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt