Cork es reivindica vestint-se de color vermell

Cork es reivindica vestint-se de color vermell L'Ajuntament de Cork / Foto: Liffey

Una mica a l'estil del dia de Sant Patrici amb el Global Greening, quan tot Irlanda i mig món vesteixen els seus edificis més emblemàtics de verd, aquesta setmana Cork es reivindicarà amb el color que identifica la ciutat: el vermell. La iniciativa, anomenada “We are Cork” i que compta amb el suport dels principals actors econòmics de la ciutat, il·luminarà de color vermell edificis com el City Hall, el County Hall, el port i la University College Cork.

El Tánaiste (viceprimer ministre), Simon Coveney, que és de Cork, ha afirmat que aquesta iniciativa té l'objectiu de posar tots els atractius de la ciutat sota el mateix lema i ha assegurat que, segons diversos estudis, durant les dues dècades vinents serà la zona amb més creixement econòmic d'Irlanda.

En aquest sentit, Cork ha aparegut molt ben posicionada en diverses classificacions de la premsa econòmica, com la Lliga Europea d'Inversió Estrangera del prestigiós Financial Times, on és la líder; de fet, actualment hi ha 158 empreses d'aquesta llista amb presència a la ciutat, com Pfizer, Dell i Eli Lilly, i és la seu europea d'Apple, que és la multinacional que més feina dóna a la ciutat.

Més informació a wearecork.ie

Font: Irish Times

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt