Servei a domicili per a qui s’avergonyeixi d’anar al Lidl

Servei a domicili per a qui s’avergonyeixi d’anar al Lidl Rètol del Lidl de Moore Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

El fet que Lidl tingui una molt bona reputació amb referència a preus respecte als seus competidors del segment de grans supermercats ha suposat que la cadena alemanya hagi guanyat molta quota de mercat, sobretot durant els anys més foscos de la crisi en què cada cèntim comptava i també gràcies a la seva expansió arreu del territori.

Per contra, això de tenir uns preus més baixos no està gaire ben vist per les classes més benestants o amb aires de grandesa, que prefereixen anar a llocs amb més nivell com Tesco o Dunnes Stores, per la qual cosa Lidl ha ideat un servei a domicili que evitaria a la clientela de ser vista comprant en algun supermercat de la cadena, amb la pèrdua d'imatge que això podria suposar entre el cercle d'amistats i els veïns.

En aquest sentit, a fi de penetrar en aquest segment de consumidors tant reticent a visitar un dels seus locals, Lidl ha creat l'aplicació Buymie, que permet de passar comanda des del mòbil sense ser descobert. Això sí, de moment només oferirà el servei als barris de sud de Dublin, que són els més benestants i on probablement hi ha un percentatge més alt de població a qui fa vergonya d'anar al Lidl. En cas que el servei tingui una bona acceptació, la cadena alemanya té previst d'estendre'l cap a altres zones.

Font: Irish Examiner

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt