Les patates fregides del McDonald's, a prova de Brexit

Les patates fregides del McDonald's, a prova de Brexit El McDonald's de Grafton Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Només falten tres setmanes per al Brexit, que hauria de tenir lloc el 29 de març, i cada vegada sembla més lluny la possibilitat d’acord entre el Regne Unit i la Unió Europea, sobretot veient com van les votacions a Westminster i per l’actitud d’alguns pesos pesants dels Tories, que es dediquen a torpedinar qualsevol concessió de May amb relació al backstop nord-irlandès, és a dir, que el Nord continuï formant part de la unió duanera de la Unió Europea, això sí, només de manera temporal fins que no s’arribi a un acord definitiu.

De tota manera, hi ha un col·lectiu que no s’hauria de preocupar gens: els amants de les icòniques patates fregides del McDonalds. En aquest sentit, si bé les fries que es venen als establiments de la cadena a Irlanda les proveeix la casa McCain des del Regne Unit, McDonald’s UK & Ireland ha assegurat que han desenvolupat un pla de contingència que hauria de minimitzar l’impacte del Brexit. De tota manera, no n’han revelat els detalls perquè ho consideren una informació d’alta sensibilitat comercial.

D’altra banda, Amir Afsar, propietari d’onze franquícies a la regió de Dublin, ha assegurat de confiar al 100% que no hi haurà cap problema de subministrament, independentment que al final hi hagi acord o no. Entre els locals d’Afsar hi ha el més concorregut del país, el del comercialíssim Grafton Street (Dublin 2), que ha estat renovat recentment amb la implementació de pantalles digitals que permeten a la clientela de passar comanda i esperar tranquil·lament que li la portin a la taula.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt