El McDonald’s també acaba sucumbint a la Covid-19

El McDonald’s també acaba sucumbint a la Covid-19 El McDonald's de Grafton Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Fins ara s’havia resistit a tancar i tot i que havia clos la zona per a seure, encara servia menjar per a emportar-se -als locals i al Drive Thru-; amb tot, McDonald’s, la icona mundial del menjar ràpid ha acabat sucumbint als embats de la Covid-19 i ahir va emetre un comunicat informant que tanca temporalment a partir d’avui a les set de vespre. La mesura afecta els 95 locals que la franquícia té a la República d’Irlanda i els del Regne Unit.

En aquest sentit, el director general de la cadena a Irlanda i el Regne Unit va explicar que durant els darrers dies s’havia fet evident que, a causa de la forta demanda i tenint en compte que els locals no són gaire amplis, era impossible de mantenir oberts els establiments i el Drive Thru tot respectant la distància de dos metres entre els clients; així doncs, pel bé dels treballadors i de la clientela l’empresa ha decidit que el millor per a tothom era tancar.

D’altra banda, ahir, amb 121 infeccions, es va produir un repic dels casos confirmats d’afectats per la Covid-19 després de dos dies amb xifres a la baixa. A més, sembla que la població s’ha relaxat una mica amb la prevenció i ahir diumenge es va poder veure una llarga cua de gent que volia comprar menjar al popular fish and chips Beshoff de Howth (nord de Dublin), que va generar una allau de crítiques a les xarxes socials en què es demanava la intervenció de la Garda, que va respondre que no hi podia fer res, i que els obliguessin a tancar.

ACTUALITZACIÓ: la cadena de fish and chips Beshoff, que assegura que va fer tot el possible perquè la clientela que feia cua mantingués la distància adequada, tanca temporalment tots els seus establiments. 

A la resta d’Irlanda la Garda va haver de posar una mica d’ordre en algunes platges, que van rebre la visita de molta gent que volia aprofitar el bon temps per a passejar a l’aire lliure. I com no podia ser de cap altra manera, no va mancar el clàssic dels clàssics, tant quan fa bo com quan neva: el Sally Gap, a les muntanyes de Wicklow, que va haver de ser tancat al trànsit, cosa que també va passar a Glendalough.

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt