La història de Lenin es repeteix, ara amb mainaderes

La història de Lenin es repeteix, ara amb mainaderes La Plaça Roja de Moscou / Foto: Wikipedia

No només Austràlia i el Canadà vénen a Irlanda amb centenars de demandes de treball per cobrir les vacants que tenen -sobretot al sector de la construcció- i ara Rússia s’ha afegit a la recerca de l’aturat irlandès disposat a emigrar per sortir del túnel. El proper dia 24 una agència farà un procés de selecció per contractar 100 persones que hi vulguin anar a treballar de mainaderes o de mestres de preescolar.

Els russos valoren el fet que els irlandesos tinguin l'anglès com a llengua materna i que les seves pretensions econòmiques no siguin tan altes com les dels britànics. Curiosament aquestes raons són les mateixes que va tenir en compte Lenin a l'hora de contractar el seu professor d'anglès i hi ha diversos testimonis afirmant que el mandatari soviètic parlava la llengua de Shakespeare amb accent del barri de Rathmines (Dublin 6).

Com a incentiu per anar a passar fred hi ha el salari: per a les mainaderes seria d’entre 4.000 i 6.500 euros al mes i per a les mestres de preescolar d’entre 1.900 i 4.000 euros; aquesta generositat salarial s’explica per l'alt nivell econòmic de les famílies contractants. Una dona irlandesa que fa 2 anys que treballa a Rússia ha explicat les exel·lències de viure en un apartament fantàstic, tenir xofer i anar de vacances amb la família a les destinacions més exclusives.

Font: Irish Independent

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt