HMV reobrirà quatre botigues i contractarà 100 persones

HMV reobrirà quatre botigues i contractarà 100 persones Antiga botiga d'HMV a Grafton Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Hilco, empresa dedicada a reestructurar negocis amb problemes i que fa uns mesos va comprar els actius d'HMV, la icònica cadena de venda de CDs, ha informat que té previst de reobrir quatre botigues a Irlanda en les properes sis setmanes i que vol contractar unes 100 persones. Al gener va tancar 16 locals i unes 300 persones van perdre la feina.

Els emplaçaments triats seran l'antiga botiga de Henry Street (Dublin 1), el Liffey Valley Shopping Centre (Dublin 22), el Dundrum Centre (Dublin 14) i el Crescent Shopping Centre de Limerick. De moment, però, la que havia estat la botiga més coneguda de la cadena, la de Grafton Street (Dublin 2), no figura a la llista de reobertures a curt termini i els seus propietaris són a la recerca d’un llogater.

Paul McGowan, fundador i director general d’Hilco, ha afirmat que alguns propietaris de locals on hi havia les botigues s’han avingut a renegociar a la baixa el preu del lloguer i això ha permès que el futur econòmic del negoci pugui ser rendible. Els alts lloguers que pagava HMV, propis d’una època de bonança ja molt llunyana, van ser una de les causes principals del tancament juntament amb les decàrregues per internet.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/gLsy

Torna a dalt