La GAA fa pagar entrada a nadons de 16 setmanes

La GAA fa pagar entrada a nadons de 16 setmanes Oficina de venda d'entrades de la GAA / Foto: Liffey

La Gaelic Athletic Association (GAA), entitat esportiva que regula la pràctica dels esports gaèlics, ha tornat a ser al centre de la polèmica, essent la tercera vegada en les darreres setmanes: primer fou pel seu estira-i-arronsa amb Kildare, que va negar-se a jugar al Croke park per no perdre la seva condició de local, i després amb el partit d'homenatge a Liam Miller, exjugador del Manchester United i del Celtic mort a principi d'any, no cedint el Páirc Uí Chaoimh de Cork, amb unes 45.000 places. En ambdós casos, després de rebre una forta pressió i crítiques de totes bandes, la GAA va acabar cedint.

Tanmateix, ara s'ha tornat a veure envoltada per la polèmica per les queixes d'una afeccionada del comtat de Tyrone, Caoimhe Hill McCann, que diumenge passat va anar al Croker amb el seu marit i el seu fill Connla, de setze setmanes, per tal de veure la semifinal de futbol gaèlic que enfrontava Tyrone i Monaghan.

Segons ha explicat McCann, quan van voler accedir a l'interior de l'estadi els agents de seguretat els van escorcollar totes les bosses, la del nadó inclosa, moment que va aprofitar per fer broma i dir-los que volia familiaritzar el seu fill al gran ambient que es viu en aquest esport ja de ben petit.

El problema va arribar a l'hora de passar pel torniquet quan una controladora li va dir que el nadó també havia de tenir una entrada. McCann va pensar que era una broma però... no; al cap d'uns moments de confusió va arribar un supervisor que va dir de mala manera que si no tenia entrada, el nadó no podia entrar (“no ticket, no entry”). Finalment, gràcies a un altre membre de seguretat, van poder aconseguir una entrada i van entrar els tres.

Després del partit, que va guanyar Tyrone i que li va suposar el passi a la final contra Dublin el dos de setembre, McCann va trucar a l'oficina de venda d'entrades de la GAA a fi de saber si per a la final haurien de comprar una entrada per al nadó; la resposta va ser que sí, que no hi ha descomptes per a ningú i que hauran de pagar 80 euros si volen anar-hi amb el petit Connla.

Els termes i condicions de les entrades de la GAA estipulen que als seus esdeveniments “all-ticket”, és a dir, que tothom ha de tenir una entrada, no hi ha excepcions de cap tipus, ni per als nadons. Amb tot, Alan Milton, director de Comunicació de la GAA, ha explicat que això es fa d'aquesta manera per motius de seguretat i que fa molt de temps que és així perquè es considera la pràctica més apropiada.

Per la seva banda, la Federació Irlandesa de Rugbi (IRFU) no fa pagar als menors de dos anys que assisteixen als partits que es disputen a l'Aviva Stadium.

Font. Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt