Bob Marley a la segona samarreta del Bohemian FC

Bob Marley a la segona samarreta del Bohemian FC La nova segona samarreta del Bohemian FC / Foto: Bohemian FC via FB

La temporada vinent de la lliga irlandesa de futbol, l'SSE Airtricity League, que començarà al febrer, el Bohemian FC, l'equip del popular barri de Phibsboro (Dublin 7), lluirà una foto de Bob Marley a la seva segona samarreta, la que fa servir com a visitant. El disseny també inclou una banda vertical que combina el verd, el groc i el vermell, és a dir, els colors del moviment rastafari, que també apareix al final de cada màniga. 

Tot i que en un primer moment l'anunci dels de Phibsboro podria haver semblat una excentricitat sense cap explicació aparent a banda del reclam publicitari, cal recordar que hi ha una estreta connexió entre la icona mundial del reggae i el Bohemian FC; en aquest sentit, el 6 de juliol del 1980 el cantant jamaicà va fer un concert sobre l'herba del Dalymount Park, l'estadi del club dublinès.

Així doncs, el club ha presentat la nova segona samarreta recordant que el seu estadi ha jugat un paper molt important en la història cultural i musical d'Irlanda. De fet, als anys setanta, vuitanta i noranta del segle passat era força habitual que s'hi fessin concerts, amb estrelles de renom com el mateix rei del reggae, Meatloaf o els Red Hot Chili Peppers.

Tanmateix, la degradació patida per l'estadi, que fa temps que cau a trossos però que, com ja va informar el Liffey fa uns dies, aviat serà remodelat totalment, sumada a l'existència d'altres recintes en millors condicions i amb més capacitat, va acabar amb la connexió musical del Dalymount Park.

La samarreta ha estat dissenyada conjuntament pel club i la casa O'Neills, que s'encarrega de produir la indumentària oficial dels equips de totes les categories del Bohemian FC, i en un primer moment se'n farà una edició limitada, que s'haurà de comprar fent una reserva (enllaç a sota) i que hauria d'estar disponible la segona setmana de desembre, just a la recta final de la campanya de Nadal. El preu és de 59 euros.

ACTUALITZACIÓ: per una qüestió de drets d'imatge, la samarreta no es vendrà al públic.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt