Nou fiasco amb les entrades per a la celebració del Dubs

Nou fiasco amb les entrades per a la celebració del Dubs Les cinc Sam Maguires consecutives dels Dubs / Foto: GAA Dublin via Twitter

Enguany, la GAA de Dublin està d’enhorabona perquè ha tornat a fer el doblet en futbol gaèlic, emportant-se l’All Ireland tant en categoria masculina -cinquena Sam Maguire consecutiva- com en femenina -en aquest segon cas l’esport no es diu futbol gaèlic sinó camogie [camogui] i és el tercer campionat consecutiu-, fet pel qual s’ha decidit de fer festa grossa, tot i que sembla que els de la GAA i els de l’ajuntament no volen gaires aglomeracions.

En aquest sentit, per motius de seguretat, els responsables municipals van decidir de limitar el nombre d’assistents a l’acte de celebració que tindrà lloc a Merrion Square (Dublin 2) a 15.000 persones, que només hi podran accedir si tenen una entrada. De tota manera, tenint en compte que Dublin és el comtat amb més afeccionats, amb 15.000 entrades disponibles n’hi haurà molts que no hi podran anar.

Òbviament, això ha generat molt de malestar entre els seguidors que, en el clàssic dels clàssics en qualsevol procés de venda d’entrades per a ocasions especials dels esports gaèlics, com semifinals o finals, se n’han quedat sense i és que les 3.500 entrades gratuïtes que l’ajuntament va posar a la venda ahir a les set del matí mitjançant la plataforma Eventbrite van volar en una hora. La resta d’entrades es repartiran entre els clubs GAA del comtat.

Segons fonts municipals, durant els darrers dies s’havien estudiat altres escenaris però l’opció de Merrion Square s’ha considerat com la millor, sobretot pensant en termes de capacitat; altres anys s’havia fet a Smithfield Plaza (Dublin 7) però només hi caben unes 7.000 persones i ja començava a quedar petita. També s’havia estudiat d’anar al Phoenix Park però hauria coincidit amb el Great Dublin Bike Ride.

L’acte tindrà lloc diumenge de les 13h30 fins a les 16h30, amb actuacions en directe de grups com Keywest i Eoin Thomas and the Rising Sons. Evidentment, també es farà la presentació dels dos equips que, molt probablement, faran embogir els afeccionats tot i haver-se acostumat a celebrar-ho cada any. Per ara no s’ha decidit com arribarà la comitiva a Merrion Square però a fi que tothom pugui veure els jugadors i les jugadores podrien anar amb autobús de dos pisos descapotable.

Font: RTÉ

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt