A Sligo els nounats arriben amb la samarreta del Rovers

A Sligo els nounats arriben amb la samarreta del Rovers La samarreta mini de l'Sligo Rovers / Foto: Sligo Rovers

L’Sligo Rovers és un club molt petit, però alhora molt arrelat al lloc que el va veure néixer l’any 1928, i ara vol assegurar-se el suport de les noves generacions, per la qual cosa ha endegat una de les iniciatives més significatives de la seva gairebé centenària història: oferir una samarreta del primer equip d’aquesta temporada a cada nadó que neixi a l’Sligo University Hospital fins a final d’any. Òbviament, serà talla mini.

A l’Sligo University Hospital hi van a parir les dones del comtat, però també les de zones de Cavan, Donegal, Leitrim, Mayo i Roscommon a qui queda més a prop que no pas l’hospital del seu comtat; en aquests llocs limítrofs no hi ha equips que juguin contra l’Sligo, així que molt probablement tothom acceptarà la samarreta i s’espera que se n’entregaran un miler.

La iniciativa la duen a terme de manera conjunta l’hospital i The Bit O’ Red Supporters Trust, la fundació i autèntica ànima del club, que durant la temporada passada, amb els partits jugant-se a porta tancada, va recaptar quatre-cents mil euros per a l’equip. D’altra banda, aquesta és la primera vegada que es fa una cosa així a la primera divisió de la lliga irlandesa.

Segons Colin Feehily, director general de l’Sligo Rovers, l’entitat ha existit noranta-tres anys, una longevitat que és fruit de la transmissió de l’amor cap al club generació rere generació. I Juliana Henry, directora de llevadores a l’hospital d’Sligo, ha reconegut que és una idea molt innovadora i que serà un record molt bonic per als nadons.

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt