El femení del Boh plantarà l'autobús al Dalymount Park

El femení del Boh plantarà l'autobús al Dalymount Park El mini double decker del Dalymount Park / Foto: Bohemian FC

El passat mes de juny, dues institucions de la capital irlandesa, el Bohemian, el club del popular barri de Phibsboro, i Dublin Bus, van arribar a un acord perquè els jugadors de l’equip masculí juguessin els partits de Copa abillats amb una samarreta que imitava els seients dels autobusos de la companyia. I ara, la col·laboració entre ambdues parts ha anat molt més enllà fins al punt que l’equip femení plantarà un autobús al mig de camp.

De tota manera, no serà a l’estil catenaccio italià, en forma de barrera de jugadores amb l’objectiu d’impedir que el rival marqui, sinó que serà literal, amb un dels icònics double deckers que circulen amunt i avall per la ciutat, això sí, evidentment, a una escala més petita i amb una forma més aplanada, que durà la pilota al mig del camp abans de l’inici del partit.

El vehicle va passar el test ahir divendres i ho va fer amb molt bona nota (vídeo a sota), puix que va demostrar ser un tot terreny, avançant sense cap mena de problema per la gespa lleugerament emblanquinada que tenia el Dalymount Park després de la nevada de la nit anterior, anant a una velocitat notòria i mantenint una remarcable estabilitat a l’hora de girar. El giny no tripulat serà conduït de manera remota per Zoe Bailey que, curiosament, és conductora de Dublin Bus.

El debut: avui a les tres del migdia en el derbi dublinès que enfrontarà el Bohemian -que es fan dir Dublin’s Originals- amb el Shelbourne -que es fan dir Dublin’s Finest-, és a dir, duel de barris veïns, Phibsboro i Drumcondra, respectivament.

Bohemian FC   0 - 2   Shelbourne

 

Torna a dalt