Primers noms per a la cita dublinesa amb la Fórmula 1

Primers noms per a la cita dublinesa amb la Fórmula 1 Jenson Button a Manchester l'agost del 2011 / Foto: Wikipedia

L'excampió del món de Fórmula 1 Jenson Button amb un cotxe del seu equip Vodafone McLaren Mercedes serà una de les estrelles que participarà a la Bavaria City Racing que tindrà lloc al centre de la capital irlandesa el proper 3 de juny. S'espera l'assistència de més de 150.000 espectadors, la majoria dels quals podran gaudir de l'esdeveniment de franc i només es vendran tiquets per a zones privilegiades amb un preu a partir de 75.90 euros.

No serà una carrera, és a dir, que no hi haurà cotxes competint alhora sinó que els monoplaces recorreran el traçat en solitari. El circuit estarà situat al voltant dels Quays (ribes del Liffey) des del Centre de Convencions (sortida) fins al Butt Bridge i tindrà com a punt d'arribada O’Connell Bridge, pont més ample que llarg. També passarà per College Green on hi ha edificis emblemàtics com el Trinity College i el Bank of Ireland i per d'Olier Street, on hi haurà una chicane.

De fa unes setmanes l'ajuntament està canviant l'asfalt de part del recorregut puix que és una de les àrees més transitades de Dublin i hi havia trams força deteriorats. Formaran part del traçat algunes de les controvertides zones de 30 km/h però la policia serà permissiva i farà els ulls grossos...

Font: Irish Times 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt